Türkiye'nin çıkış yolu Merkez Parti'dir”

 Türkiye

Kurulduğu günden itibaren siyasi gündemde yer alarak, Türk siyasetinde önemli bir yer edineceklerinin sinyalini veren Merkez Parti'nin Kırıkkaleli Genel Başkan Yardımcısı Beyhan Demirhan, Mangal Köşkü'nde basınla bir araya gelerek Merkez Parti ve ülke gün

“PARTİMİZE TEVECCÜH YÜKSEK”

 Mangal Köşkü’nde kahvaltılı basın toplantısı gerçekleştiren Merkez Parti Kurucular Kurulu Üyesi, Sanat ve Kültür İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı hemşerimiz Beyhan Demirhan, Merkez Parti’nin yeni kurulan bir parti olmasına rağmen, şansının çok yüksek olduğunu, bunun da yürüttüğü insan odaklı merkez siyaset olduğunu ifade etti. Siyasi yelpazenin her kesimine hitap ettiklerini vurgulayan Demirhan, “Partimize teveccüh çok yüksek.  Türkiye’de toplumsal ve siyasi barışı özleyen, her kesimden birçok ünlü isim, genel merkezimizi ziyaret ederek bizleri onurlandırıyorlar” dedi.

56 İLDE TEŞKİLATLANMA TAMAMLANDI

7 Temmuz 2014 tarihinde “Her şey insan için” sloganıyla ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdurrahim Karslı liderliğinde partinin kuruluşunu gerçekleştirdiklerini ifade eden Merkez Parti Genel Başkan Yardımcısı Beyhan Demirhan, 56 ilde teşkilatlanmalarını tamamladıklarını, Kırıkkale’de de teşkilatlanma çalışmalarının sürdüğünü, bu hafta içinde de il, merkez ilçe ve 8 ilçede başkan ve teşkilat çalışmalarının tamamlanacağını belirtti. Yeni kurulan bir parti olmalarına rağmen partilerine olan teveccüh sayesinde yakında mecliste grup kuracaklarını iddia etti.

“İNSANI MERKEZ ALAN BİR SİYASÎ PARTİYİZ”

Türkiye Cumhuriyeti’nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü savunmayı ve korumayı amaçlayan bir parti olduklarını ifade eden Demirhan, bu vurgunun özellikle parti tüzüklerinin 7. Maddesinde de yer aldığını beyan etti. Demirhan sözlerini şöyle tamamladı: “Merkez Parti, bugünkü dünya şartlarında, Türkiye üzerinde oynanmak istenen emperyal oyunları deşifre ederek, milletimizin ve ülkemizin egemenlik ve bağımsızlığını güçlendirmek, dinin siyasi emellerle tahrip edilmesinin önüne geçmek, millî kültürümüzü ve varlığımızı korumak amacıyla demokratik, laik ve hukukun üstünlüğü ilkesi üzerine oturan bir halk hareketi olarak doğmuş, insanı merkez alan bir siyasi partidir.”

BEYHAN DEMİRHAN KİMDİR?

Şehrimizin güzide beldelerinden Hasandedeli olan Beyhan Demirhan, ilköğrenimini Kırıkkale Atatürk İlkokulu’nda, ortaöğrenimini de Hasandede Orhan Demirhan Ortaokulu ve Lisesi’nde tamamladı. Yüksek öğrenimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde tamamlayan Demirhan, bir süre ABD ve Kazakistan’da görev yaptı. Mali Müşavirlik Belgesi sahibi Beyhan Demirhan, Ankara’nın tanınmış iş kadınları arasında.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız